Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Με Κουίνσι-Βελάσκες και πολλές απουσίες...!!

Με αποστολή ανάγκης ο Παναθηναϊκός στο αυριανό φιλικό με την Κόρινθο. Διψήφιος ο αριθμός των απόντων, στην 18άδα οι... κομμένοι Κουίνσι-Βελάσκες, όχι όμως και ο Πίντο, κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Με Κουίνσι-Βελάσκες και πολλές απουσίες...
Την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές και να τεστάρει τους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, θα έχει ο Γιάννης Αναστασίου στο αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Ο προπονητής των «πράσινων» συμπεριέλαβε στην αποστολή τους διαθέσιμους 18 παίκτες, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ απουσιάζουν για διάφορους λόγους δέκα ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Βελάσκες, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Σταματάκης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Κουίνσι, Μουζακίτης και Μπαλμπόα.

Όπως φαίνεται από τα ονόματα, στην 18άδα βρίσκονται αυτά των... κομμένων Βελάσκες και Κουίνσι, αλλά όχι του Πίντο. Ο Πορτογάλος αμυντικός ζήτησε από τον προπονητή του να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, καθώς δεν υπολογίζεται και το αίτημα του έγινε δεκτό.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Καρέλης, Μαρινάκης και Σίλντενφελντ, οι τραυματίες Κουτρουμπής, Ρισβάνης και Αποστολόπουλος, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, συν τον Φιγκερόα που βρίσκεται στην Αργεντινή για την γέννηση του «διαδόχου».

Στη σημερινή (12/10) προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: