Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η θέση του Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο!!

Ανακοίνωση με αφορμή την τιμωρία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δύο μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Η θέση του Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κάνει λόγο για τις αναξιοπρεπείς και οπαδικές συμπεριφορές, που καταδικάστηκαν από την ΕΦΙΠ στο πρόσωπο του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ και εκφράζει την πίστη της ότι η ποινή αυτή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες θλιβερές ενέργειες.

Αναλυτικά:

Η ΕΦΙΠ επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή στέρησης της Φίλαθλης ιδιότητας, ειδικότερα την απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης καθώς και την απαγόρευση συμμετοχής του ως Διοικούντος ή μέλους Αθλητικού Σωματείου για χρονικό διάστημα έξι μηνών, δίνοντας ανασταλτικό χαρακτήρα στην εκτέλεση της ανωτέρω ποινής για μια τριετία.

Με την απόφαση της αυτή (Αριθμ. 11/2013 – 4.10.2013) η ΕΦΙΠ καταδίκασε στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις αναξιοπρεπείς και οπαδικές συμπεριφορές παραγόντων που υποβαθμίζουν το άθλημα και πυροδοτούν συστηματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απειλή αποβολής του από τους αγωνιστικούς χώρους και η έκπτωση του από κάθε αξίωμα για τα επόμενα τρία χρόνια, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και παιδαγωγικά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες θλιβερές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: