Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο καθένας έφερνε και από έναν παίκτη!!

Σε ποια ομάδα προπονητής, τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος «μπλέχτηκαν» στις μεταγραφές και τα έκαναν... μαντάρα; Η απάντηση στον sportdog με ένα κλικ! Η πρώτη γκέλα της ΑΕΚ στην Γ' Εθνική προκάλεσε «τριγμούς» στην ομάδα και άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση για το ρόστερ και για τις δυνατότητες του. Το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός πως λόγω της κατηγορίας και τον κανονισμών, ο Δέλλας υποχρεούται να αφήνει εκτός αποστολής σε κάθε ματς κάποιους από τους «ξένους» της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει εκ των προτέρων γκρίνια.
Άλλωστε, όπως παρατηρείται, εκτός αποστολής μένει πότε ο Πόποβιτς και πότε ο Ράμα, με τον έναν να αποτελεί καλοκαιρινή επιλογή του Μπάγεβιτς και τον άλλο του Λυμπερόπουλου και τις... κακές γλώσσες να λένε πως για αυτό πηγαίνουν εναλλάξ. Ωστόσο, με τέτοιους... συμψηφισμούς, δύσκολα φτιάχνεις έναν βασικό κορμό ομάδας.
Και αυτός ο διαχωρισμός δεν είναι ο μοναδικός στην Ένωση, καθώς σύμφωνα με την στήλη «sportdog penalty», ο κακός προγραμματισμός της ΑΕΚ οφείλεται στο ότι μπλέχτηκαν πολλοί και ο καθένας ήθελε να κάνει από μια μεταγραφή! Εκτός από τον κόουτς Δέλλα γνώμη είχαν οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης και Μελισσανίδης!
Και το ωραίο είναι πως όλοι θέλουν να βλέπουν τις επιλογές τους στο γήπεδο και όχι στην εξέδρα, μόνο που έτσι θα μπορείς να φτιάξεις την... dream team που θέλει ο «Τίγρης».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: