Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Περιμένουν την ευκαιρία!

Το ροτέισον που ετοιμάζει ο Χουμπ Στέφενς ενόψει του δύσκολου προγράμματος που περιμένει τον ΠΑΟΚ, κάνει αρκετούς παίκτες να περιμένουν να «αρπάξουν» την ευκαιρία. Επιμένουν για Κάτσε στην Άντερλεχτ.

Περιμένουν την ευκαιρία
Το δύσκολο αλλά και βεβαρημένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ σε Σούπερ Λίγκα και Europa League μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, αναγκάζει τον Χουμπ Στέφενς να προετοιμάζει τα πλάνα του για ροτέισον. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι τελευταίες προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία (ελλείψει τον διεθνών) είναι ιδιαίτερα έντονες σε ρυθμό.

Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει ότι πλέον στενεύουν σημαντικά τα περιθώρια για δοκιμές και πειράματα και θέλει να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Το ίδιο βέβαια θέλουν και αρκετοί παίκτες από το ρόστερ του «δικέφαλου του Βορρά», που μέχρι στιγμής δεν έχουν το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν. Συγκεκριμένα, Γκαρσία, Σκόνδρας, Νέτσιντ, Σπυρόπουλος αλλά και ο Γλύκος περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία από τον Στέφενς, που δεν αποκλείεται να αλλάξει και τον ρόλο τους στην ομάδα.

Συνεχίζονται τα σενάρια για Κάτσε

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ, Βέλγοι και Ολλανδοί επιμένουν πως το… φλερτ με την Άντερλεχτ θα καταλήξει σε γάμο.

Σε ολλανδικό δημοσίευμα τονίζεται ότι οι Βέλγοι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Αλβανό διεθνή παρά τη ρήτρα των 3εκατ. ευρώ που ισχυρίζονται πως έχει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθός του Φαν Ντεν Μπρομ στον πάγκο είναι ο συμπατριώτης του Κάτσε, Μπέσνικ Χάσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: