Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ημέρα μνήμης για τον ΠΑΟΚ!!

Το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του ΠΑΟΚ που πριν 14 χρόνια έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή στο δυστύχημα των Τεμπών, θα γίνει την Κυριακή.

Ημέρα μνήμης για τον ΠΑΟΚ
Σήμερα, στις 12:00 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ, που πριν από 14 χρόνια –και πιο συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου 1999- έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.

Η «οικογένεια» του «Δικεφάλου» ποτέ δεν τους ξέχασε και ποτέ δεν θα τους ξεχάσει, γι’ αυτό και ετοιμάζεται να τιμήσει την μνήμη τους ακόμα μια φορά στην επί μνημόσυνη δέηση που θα γίνει στα Τέμπη, την Κυριακή.

Το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζύσης Βρύζας κι άλλα μέλη του Δ.Σ, καθώς και αντιπροσωπεία των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ θα υπάρχουν άνθρωποι από την ΚΑΕ, αλλά και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στους απλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κάθε χρόνο έχουν δυναμική παρουσία και αυτό αναμένεται να γίνει ξανά, αφού έχουν ήδη κανονιστεί τρόποι μεταφοράς τους στην περιοχή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: