Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Φαγοπότι Μελισσανίδη, Σαββίδη, ούτε κοψίδι σε Αλαφούζο!!

Την αλήθεια της «συνωμοσίας» ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ ξετυλίγει ο Αποδυτηριάκιας…
Συμμαχία Μελισσανίδη – Σαββίδη. Εδώ γελάμε. Οι δυο αυτοδημιούργητοι Πόντιοι, σκληρόπετσοι και ξεροκέφαλοι, για όσους τους γνωρίζουν από κοντά, έδωσαν τα χέρια για να πολεμήσουν τον Μαρινάκη. Κατσαρά και με τη χτένα στο χέρι, γελάμε. Ρε, ξεκαρδιζόμαστε στο γέλοιο.
Τι είναι αυτά, ρε. Ούτε στα κόμικ δεν τα διαβάζεις. Ο σκοτώνω με τον άλλονα σκοτώνω είπανε να ξελασκάρουν τις ζώνες, να κρεμάσουν τα εξάσφαιρα, να φωνάξουν από απέναντι στη γωνία και τον Αλαφούζο, που περιμένει το σύνθημα, για να κάνουν το τρίο κιτάρα.
Στόχος να παρθεί η ΕΠΟ. Για να έχουν αυτοί οι τρείς καμπαλέρος το κουμάντο της διαιτησίας. Κι έτσι να αφοπλίσουν τον Μαρινάκη. Μιλάμε ότι αν ακούς τέτοιες σαχλαμάρες τραβάς καζανάκι. Αν χρειαστεί και δεύτερη φορά, να καθαρίσει εντελώς η λεκάνη από τις παπαριές.
Σ’ όσους τους λείπει, να τους το δώσει ο αποδυτηριάκιας. Για το μυαλό τους, λέμε. Αδελφικά και ποντιακά, λοιπόν, Σαββίδης και Μελισσανίδης, με την αβάντα του Αλαφούζου, μετά από πολιορκία καταλαμβάνουν το οχυρό της ΕΠΟ, η οποία πράγματι ελέγχει τη σακούλα με τα κοράκια. Ποιο είναι το επόμενο επεισόδιο;
Οι τρεις με τη διαιτησία στο τσεπάκι τους θα κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό. Μήπως θα βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους; Κι αν σφαχτούν οι δυο τους, οι κωλοπετσωμένοι Μελισσανίδης, Σαββίδης, ο Αλαφούζος δεν θα πάρει ούτε κοψίδι. Ο σκάϋς θα κυττάει τον ουρανό σαν πουλί που πίνει νερό.
Δεν κατάλαβα. Θα ‘χουν το χέρι στο μέλι και θα το παίξουν μοιρασιά, μία σου και μία μου. Κι εμείς οι απ’ έξω θα περιμένουμε να μάθουμε τι σκάρωναν όταν κάποιος θα αποφασίσει να γράψει τα απομνημονεύματά του. Τον ακόλαστον βίον του.

Κλύσματα ετοιμάζει ο Μαρινάκης, όπως με Νίκο Πατέρα, είπε ένα πουλάκι στον apodytiriakias.gr

Κώλος και βρακί ήταν Μαρινάκης και Πατέρας. Τα κολλητάρια, σε Αθήνα και Λονδίνο. Από πιτσιρικάδες παρέα, άσε ότι σ’ όλα ταιριάζανε. Κι όμως. Η μπάλλα τούς έφερε απέναντι, τσαλαπάτησε τα 30 χρόνια φιλίας των δυο εφοπλιστών.

Γνωστή η ιστορία. Πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας, στην απ’ έξω ο Μαρινάκης, ο οποίος από πρώτο χέρι μάθαινε τα πάντα, μέχρι λεπτομέρειας, πως κινούνταν ο αδελφός Νικόλας. Δεν μιλάμε για τίποτα πονηρό. Αλλοίμονο.

Πεντακάθαρος ο Πατέρας. Δεν λέρωσε ποτέ τα χέρια του. Απλά λόγω μύτης είχε την ικανότητα να μυρίζεται πώς παίζει το έργο στο παρασκήνιο. Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Πατέρας και με τη διαβεβαίωσή του ότι δεν θα επιστρέψει, ο Μαρινάκης μπαίνει στο παιχνίδι, αγοράζει το πακέτο του Κόκκαλη.

Η δουλειά μπερδεύτηκε όταν επέστρεψε ο Πατέρας στον Παναθηναϊκό. Ώπα! Να παίρνει μάτι ένας τι γίνεται πίσω από την κουρτίνα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και οι δυο μαζύ, όμως; Βγήκαν τα μαχαίρια. Ο σκοτωμός. Ειπώθηκαν ασήκωτες κουβέντες. Αν είναι δυνατόν, ανάμεσα σε δυο άνδρες που είχαν αλλάξει τα αίματά τους.

Η ιστορία είναι πανάρχαια. Λέμε για την τρέλλα της πρωτιάς. Τελικά, ο Πατέρας, μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, έκανε πίσω, ο Μαρινάκης έμεινε μόνος, κυριάρχος.
Η ανοικτή ρήξη με τον Μελισσανίδη δηλώνει ότι ο Μαρινάκης δεν το βάζει κάτω. Δεν υπάρχει γι’ αυτόν άλλος ρόλος παρά μονάχα του μονοφαγά. Αυτός είναι ο Μαρινάκης.
     
Κανένα πρόβλημα για τον Μαρινάκη σαν παλαιστής του σούμο να ξεβρακωθεί, όπως οι Σαββίδης, Μελισσανίδης και να παλαίψουν οι τρεις τους, ένας με δυο. Και άμα λάχει ο Μαρινάκης μόνος και απέναντι του όλος ο ποντιακός πληθυσμός.

Κάνουμε πλάκα. Τι άλλο; Θα επανέλθω, για να βάλουμε τα πράγματα στα ίσα. Να μιλήσουμε σοβαρά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: