Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Χαλάρωμα για τους διεθνείς!

Χαλαρό πρόγραμμα περιλάμβανε το πρωί της Κυριακής για τους παίκτες της Εθνικής. Το απόγευμα θα φανούν τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος, που ίσως προχωρήσει σε 1-2 αλλαγές.

Χαλάρωμα για τους διεθνείς
Και τώρα… Λιχτενστάιν. Η νίκη επί της Σλοβακίας ανήκει στο παρελθόν και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ, απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, την Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» (20:00).

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, ώστε να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας, κάτι που θα έρθει μόνο με στραβοπάτημα της Βοσνίας στο Κάουνας απέναντι στη Λιθουανία.

Το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε χαλαρό πρόγραμμα για τους διεθνείς. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δείξει τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην απογευματινή προπόνηση. Πιθανώς να προχωρήσει σε 1-2 αλλαγές. Σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Μανιάτης, τη θέση του οποίου φαβορί είναι να πάρει ο Κατσουράνης, που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει, ενώ ίσως υπάρξει και αλλαγή στα μετόπισθεν με τον Σιόβα να διεκδικεί τη θέση του Μανωλά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: