Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Κρίμα που δεν τους επιβραβεύσαμε με νίκη...»

Ευχαριστημένος απ' την παρουσία του κόσμου των Τρικάλων, αλλά δυσαρεστημένος που δεν τους χάρισε τη νίκη στο σημερινό ματς κόντρα στην Νέα Κηφισιά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Φλεβαράκης.

«Κρίμα που δεν τους επιβραβεύσαμε με νίκη...»
Τον κόσμο των Τρικάλων ευχαρίστησε ο Κώστας Φλεβαράκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Νέα Κηφησιά.

Ο τεχνικός των Τρικαλινών τόνισε πως στο σημερινό ματς στοίχισε η απουσία του Ματαλόν για την ομάδα του, αλλά και ότι ορισμένοι παίκτες κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Αναλυτικά:

«Το ελληνικό μπάσκετ μόνο να κερδίσει έχει από ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Νικητής ήταν το μπάσκετ και φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα ότι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είναι στην Περιφέρεια».

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο και κρίμα που δεν επιβραβεύσαμε την παρουσία του με την νίκη. Παίξαμε με μία ομάδα που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν έχουμε τους ίδιους στόχους. Μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχει μία έμπειρη τετράδα (Βασίλιεβιτς, Λιακόπουλος, Τσαλδάρης, Μπάρλος) που γύρισε στο τέλος το παιχνίδι και η οποία δείχνει ότι είναι για αρκετά παραπάνω απ’ ότι η παραμονή».

«Είχαμε αρκετούς παίκτες – κλειδιά που δεν ήταν σήμερα σε καλή μέρα ενώ είχαμε και την απουσία του Ματαλόν που μας άλλαξε τον σχεδιασμό. Όταν όμως έχεις στο γήπεδο σου 41%, χάνεις τους αιφνιδιασμούς με τους οποίους μπορούσες στο 3ο δεκάλεπτο να πάρεις ένα προβάδισμα. Παλέψαμε μέχρι τέλος κυρίως με την άμυνα, μπήκαμε με προσήλωση και ένταση στην άμυνα, αλλά θεωρώ ότι πόσο γρήγορα μπορεί μία καινούργια ομάδα να χτίσει χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέα Κηφισιάς και στον κ. Παπαθεοδώρου για την νίκη και να ξέρουν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι ότι θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι».

«Να σκύψουμε το κεφάλι και αν δουλέψουμε»

Από τη μεριά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Φούντας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη, ενώ υπογράμμισε πως η σκληρή δουλειά και η στήριξη του κόσμου θα βοηθήσει για τη συνέχεια.

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την νίκη της. Ξεκινήσαμε πιο αργά από τις άλλες ομάδες και δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πολύ νωρίς μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Δεν ήμασταν καλοί σε κάποια πράγματα, δεν προσπαθήσαμε αρκετά σε κάποια σημεία.

Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο απ’ ότι έχουμε δουλέψει και ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας για να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος τα παιχνίδια και σίγουρα με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: