Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι»

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα που άφησε στον Σούλη Μαρκόπουλο η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολλοσό, όπως τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Μαρκόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι»
Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο, αλλά προβληματισμένος από τα πολλά λάθη εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

«Ηταν περίεργο παιχνίδι, έπρεπε πρώτα να δουλέψουμε με το μυαλό των παικτών και τα λάθη που είχαν κάνει. Επρεπε να δουλέψουμε και να αλλάξουμε τις σχέσεις που είχαν παίκτες.Ήταν ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα που όταν την είδα στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο με προβλημάτισε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και λάθη στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Δεν κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος που η πίεση ήταν πιο μεγάλη.

Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω να μην έχουμε το άγχος που είχαμε σήμερα και οι παίκτες να ανταποκριθούν καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα κλείσαμε την ρακέτα και αυτό μας βοήθησε πολύ».


Για τους στόχους στο Eurocup: «Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε, θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Η διαφορά στο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι τεράστια, θέλω να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Παίξαμε με ισοδύναμες ομάδες στα φιλικά, αλλά είναι διαφορετικά τα φιλικά και διαφορετικά τα επίσημα».

Για το τι είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν είχε κόντρα στον Αρη: «Στο ματς με τον Αρη έφυγε ένας παίκτης που είχαμε στηρίξει πολλά πάνω του (σ.σ. ο Πέιν). Εκείνο ήταν ένα βασικό στοιχείο, ένα άλλο ήταν ότι οι παίκτες ήθελαν πολύ να κερδίσουν και αυτό τους έβγαλε έξω από την συγκέντρωσή τους».
Για τον τραυματισμό του Πέιν και τι θα γίνει σε μεταγραφικό επίπεδο: «Θα μείνει έξω 15 μέρες, θα κάνουμε υπομονή έως τότε. Αν προκύψει κάτι άλλο αργότερα κανείς δεν ξέρει».
Για την καθυστέρηση στο θέμα απόκτησης ψηλού: «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε στα λεφτά που είχαμε».

Για την φημολογία περί Μάσει: «Οποιοδήποτε παίκτη θα τον ανακοινώσει ο σύλλογος».

Για τον Κούπερ: «Είναι νέος παίκτης και πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που έπαιζε στο κολλέγιο. Του μιλάμε κάθε μέρα, όσο πιο γρήγορα προσαρμοστεί τόσο καλύτερα για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: