Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Βασιλείου: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ»

Τι και αν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ΑΕΚ είναι ένας ελκυστικός προορισμός ακόμα και στην Football League για τον Στέλιο Βασιλείου.

Βασιλείου: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ»
Μπορεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, όμως η ιστορία που κουβαλάει, η δυναμική που έχει και το λαμπρό, κατά τα φαινόμενα, μέλλον που έχει μπροστά της δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Στέλιο Βασιλείου.

Ο Έλληνας επιθετικός του Λεβαδειακού, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Δικέφαλος» τονίζοντας πως θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί στην Ένωση, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόταν αυτή.

«Η φετινή χρονιά στον Λεβαδειακό είναι λίγο περίεργη. Βρίσκομαι επτά χρόνια στην ομάδα, έχω συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο και νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ με παρακολουθεί από την περσινή χρονιά. Ακόμα δεν έχω δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση. Θα ήθελα, όμως, να πω πως η ΑΕΚ διαχρονικά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πόσω μάλλον τώρα που είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο τιμόνι της και υπάρχει η προοπτική αναγέννησης της ομάδας και της δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ποιος δεν θα' θελε να παίξει σε μία τέτοια ομάδα».

Ερωτηθείς αν θα είχε πρόβλημα να παίξει στη Football League, ο Βασιλείου απάντησε: «Δεν με νοιάζει καθόλου! Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: