Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Κατάπιε» τον Ναδάλ ο Ντέλπο!!

Μαγική εμφάνιση του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που έκανε μια... χαψιά τον Ραφαέλ Ναδάλ και πέρασε στον τελικό της Σανγκάη! Αντίπαλός του εκεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Κατάπιε» τον Ναδάλ ο Ντέλπο!
Αυτό δεν είναι forehand, είναι πύραυλος! Ο εκπληκτικός Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο έκανε σχεδόν ό,τι ήθελε στον ημιτελικό της Σανγκάη, έπιασε κάποια φοβερά χτυπήματα και «ανάγκασε» τον Ραφαέλ Ναδάλ σε ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-4)! Μάλιστα έχει διπλό λόγο να πανηγυρίζει γιατί ταυτόχρονα εξασφάλισε την παρουσία του στους τελικούς της ATP τον Νοέμβριο!

Πλέον, ο «Πύργος» θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα τίτλο σε διάστημα δύο εβδομάδων, μετά την κούπα στην Ιαπωνία. Βέβαια για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που προέρχεται εξίσου από το τρόπαιο στο Πεκίνο.

Ο Ράφα δεν μπορούσε να βρει λύσεις στα shot του Αργεντινού με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ με διπλό μπρέικ. Στο δεύτερο προσπάθησε, αμφότεροι οι τενίστες χάρισαν κάποιους εκπληκτικούς πόντους στο κινεζικό (κι όχι μόνο) κοινό, αλλά ξανά ο Ντέλπο ήταν πιο ψύχραιμος όταν χρειάστηκε και πανηγύρισε την μεγάλη του νίκη. Έτσι, ο Ισπανός ναι μεν ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, όμως για δεύτερη σερί εβδομάδα δεν θα προσθέσει κάποιο τρόπαιο στην συλλογή του.

Οι δύο αυριανοί φιναλίστ εχουν βρεθεί αντίπαλοι συνολικά 12 φορές, με τον Νόλε να ‘χει προβάδισμα με 9 νίκες. Μέσα στο έτος έχουν παίξει τρεις φορές, στις δύο εξ’ αυτών επικράτησε ο Σέρβος. Ο μεν Τζόκοβιτς πάει για τον 5ο του φετινό τίτλο, ο δε Ντελ Πότρο για τον 4ο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: