Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πυροβολισμοί και τραυματίας στο Παγκράτι!! (vid)

Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο από επεισόδια σε νυχτερινό μαγαζί του Παγκρατίου, τα οποία ξεκίνησαν από καυγά οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 23χρονος που μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» έχει τραυματιστεί σοβαρά από πυροβολισμούς, οι οποίοι φέρεται να «έπεσαν» ανάμεσα σε θαμώνες του μαγαζιού στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οπαδοί των «πρασίνων» πήγαν στο μαζί προκειμένου να συγκρουστούν με αυτούς του Ολυμπιακού από την περιοχή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της διένεξης ήταν οπαδική κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεβ συμμετείχε στη σύγκρουση. ήταν εργαζόμενος και τον βρήκε «αδέσποτη» σφαίρα.
Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής μαζί με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους και ήδη έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό στην περιοχή είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ οι αρχές πραγματοποίησαν έλεγχους σε σύνδεσμους των «αιώνιων» μέσα στη βδομάδα, οι οποίοι, μετά το νέο περιστατικό, αναμένεται να ενταθούν.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: