Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Ξύλο» στο Αιγάλεω!!

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» το οποίο τελείωσε 0-0 και πριν καν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά. Σύρραξη μεταξύ των παικτών.

«Ξύλο» στο Αιγάλεω
Μόνο γκολ δεν είχε το φιλικό του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο, όλα τα υπόλοιπα τα περιελάμβανε.

Η φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, μετά από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Σαν να μην έφτανε η ένταση εντός αγωνιστικού χώρου, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο προκειμένου να… συμμετάσχουν στον καβγά με κάποιους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί, να επιστρατευτούν για να σταματήσουν τα επεισόδια.

Έτσι, ο διαιτητής έληξε την αναμέτρηση, πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγο. Στο αγωνιστικό μέρος το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις κάποιες καλές ευκαιρίες των παικτών του Νίκου Παντελή.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος (30’ Σαχσανίδης, 60’ Ανέστης), Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι (46’ Ντούνης), Ζαχαράκης, Καλτσάς (46’ Μητρόπουλος), Παναγιωτούδης (46’ Ριβέρο), Πάνος, Λάσνικ (46’ Μενδρινός), Μαρουκάκης (46’ Γιάννου), Καμπάνταης (46’ Αραβίδης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: