Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Φοριέται» πολύ ο Μήτρογλου!!

Όπως είναι φυσιολογικό, το κρεσέντο σκοραρίσματος του Κώστα Μήτρογλου έχει προσελκύσει μνηστήρες από όλη την Ευρώπη…

«Φοριέται» πολύ ο Μήτρογλου
Με μια απλή περιήγηση στον ξένο Τύπο μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως ο Κώστας Μήτρογλου είναι ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην εγχώρια «πιάτσα».

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει κάνει τα δίχτυα να αναστενάζουν με αποτέλεσμα το όνομά του να γράφεται και να ακούγεται σχεδόν παντού.

Μια σταχυολόγηση των δημοσιευμάτων φανερώνει λογιών-λογιών ενδιαφερόμενους, ξεκινώντας από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας του γνωστού μας Λεονάρντο Ζαρντίμ και φτάνοντας μέχρι την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ.

Η ομάδα της Πορτογαλίας, μάλιστα, είχε -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- κατάσκοπο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον διεθνή σέντερ φορ στο ματς της Ελλάδας με τη Σλοβακία, ενώ στην Ιταλία γράφουν πως άνθρωπος της Ίντερ βρέθηκε -επίσης- στο γήπεδο για τον ίδιο λόγο.

Η ονοματολογία δεν σταματά εδώ, αφού όσο ψάχνεις, βρίσκεις εδώ κι εκεί κι άλλες σχετικές αναφορές, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για υπερβολές του συντάκτη ή πραγματικό ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση, πάντως, που ισχύει το δεύτερο αναμένεται η αντίδραση του ίδιου του παίκτη αλλά και του Ολυμπιακού που ασφαλώς δεν θα κάτσει απλά να παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια τις εξελίξεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: