Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτός είναι ο Τζόκοβιτς!!

Κόντρα στον φορμαρισμένο Ντελ Πότρο (που χθες απέκλεισε τον Ναδάλ), ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε δύσκολα 2-1 σετ και σήκωσε νέα κούπα, αυτή την φορά στην Σανγκάη!

Αυτός είναι ο Τζόκοβιτς!
Πραγματικός... γίγαντας ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που καθήλωσε για 2 ώρες και 35 λεπτά, ο Νόλε επικράτησε δύσκολα 2-1 σετ (6-1, 3-6, 7-6) του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και διατήρησε τον τίτλο του στην Σανγκάη, φτάνοντας τα 15 Masters.

Δεύτερο σερί τρόπαιο για τον Νόλε επί κινεζικού εδάφους, μετά από αυτό στο Πεκίνο, που δείχνει πως έστω και προς το τέλος της σεζόν ξύπνησε για τα καλά!

Το πρώτο σετ ήταν μονόλογος του Σέρβου. Ο Αργεντινός δεν θύμιζε σε τίποτα τον «Πύργο» που επικράτησε άνετα του Ραφαέλ Ναδάλ και έτσι με διπλό μπρέικ, ο Τζόκερ προηγήθηκε 1-0 (6-1). Στο δεύτερο εμφανίστηκε ο... κανονικός Ντέλπο και κάνοντας μπρέικ με το καλημέρα πήρε προβάδισμα στα γκέιμ (3-0). Βέβαια,το νούμερο δύο στον κόσμο θα μπορούσε να επιστρέψει στο σετ, διότι βρέθηκε μπροστά με 40-0 στο σέρβις του αντιπάλου του, όμως ο Ντελ Πότρο το ‘σωσε, διατήρησε την ψυχραιμία του και έκανε το 1-1 (6-3), με τους... αρκετούς Αργεντινούς στις εξέδρες (με μπίρες στο χέρι) να ζητωκραυγάζουν για το «παιδί τους»!

Στο τρίτο έγινε πραγματική μάχη μεταξύ δύο σπουδαίων τενιστών. Πήγαιναν χέρι-χέρι, με τον Τζόκοβιτς να ‘χει δύο συνεχόμενα match point στο 10ο γκέιμ, όμως ο «Πύργος του Ταντίλ» κατάφερε να παραμείνει στο ματς, το οποίο εν τέλει οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί, ο Νόλε έβγαλε πραγματικά μεγάλους πόντους, με εξαιρετικά χτυπήματα και κατέκτησε τον τίτλο, 5ο του φετινό και 39ο συνολικά στην καριέρα του, όντας αήττητος στην Κίνα εδώ και 2 χρόνια!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: