Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Δεν περίμενα τέτοια εικόνα»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία 0-0 με τον Πιερικό ήταν ο Σίνισα Γκόγκιτς, αλλά πιστεύει στη δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή.

«Δεν περίμενα τέτοια εικόνα»
Μπορεί η ισοπαλία 0-0 με τον Πιερικό να έφερε απογοήτευση στις τάξεις του Ηρακλή, ωστόσο, ο Σίνισα Γκόγκιτς πιστεύει στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ο τεχνικός του «γηραιού» ήταν προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά είναι σίγουρος ότι σύντομα θα βγουν στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Σιατραβάνη στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό. Γενικά έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σαφώς έχουμε πλάνο, όμως δεν βγαίνει μέχρι στιγμής στο γήπεδο. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ. Αυτό είναι και ένα θέμα των παικτών. Πρέπει να πάρουν ορισμένες πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται. Το θέμα είναι το πιστέψουν και οι παίκτες. Δεν περίμενα πέρα από την συγκομιδή να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτή η δουλειά που έχει γίνει θα βγει μέσα στο χορτάρι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκόγκιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: