Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ασκήσεις ισορροπίας για Στέφενς!

Η διαχείριση του ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Χουμπ Στέφενς, καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, αποφεύγοντας έτσι και τις γκρίνιες.

Ασκήσεις ισορροπίας για Στέφενς
Η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί άσχημη από άποψη συγκομιδής βαθμών, με πολλούς πάντως να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά το θέαμα που προσφέρει η ομάδα.

Ο Στέφενς είχε αντικειμενικές δυσκολίες στο να παρουσιάσει ένα σύνολο όπως το προσδοκούν οι φίλοι της ομάδας αφού τους περισσότερους παίκτες τους βρήκε, δεν τους διάλεξε, όμως πλέον έχει σχηματίσει γνώμη για όλους.

Πλέον και ο ίδιος καταλαβαίνει πως ορισμένοι από αυτούς θα πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αφού αποτελούν σημαντικά κεφάλαια για το «Δικέφαλο του Βορρά».

Άλλωστε, παίκτες όπως ο Νέτσιντ, ο Νίνης, ο Τζαβέλλας, ή Σκόνδρας θα ήταν βασικοί ακόμη και απροπόνητοι σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Φυσικά, ο Ολλανδός προπονητής έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Άλλωστε τα έχει καταφέρει υπό δυσκολότερες συνθήκες και με μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές «πριμαντόνες». Γνωρίζει καλά, όμως, πως η χαρά κάθε παίκτη είναι η συμμετοχή και αυτό είναι κάτι που λογαριάζει.

Το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να «ανοίξει» τις επιλογές του και να δώσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές πέραν των… κλασικών είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Και για να του δώσουμε κι ένα δίκιο, η αλήθεια είναι πως σε πολλές θέσεις, όπως η επίθεση ή το αριστερό άκρο της άμυνας ο ανταγωνισμός είναι… να μη σου τύχει!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: