Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Μείνε για ακόμη 10χρόνια»

Διακαής πόθος αποτελεί για τον Γιώργο Σαρρή η παραμονή του Φερνάντο Σάντος για πολλά ακόμη χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Εθνική Ελλάδας.

«Μείνε για ακόμη 10χρόνια»
Τεράστια επιθυμία του Γιώργου Σαρρή αποτελεί η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας. Όπως αποκαλύπτει η «Sportday», ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού στον Πορτογάλο πως θα τον ήθελε για τα επόμενα δέκα χρόνια στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των γενεθλίων του Φερνάντο Σάντος την περασμένη Παρασκευή, ο Σαρρής παίρνοντας τον λόγο για τις καθιερωμένες ευχές είπε μεταξύ άλλων: «Μακάρι να σε έχουμε εδώ μαζί μας για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Ο Πορτογάλος, που έχει στα χέρια του εδώ και αρκετούς μήνες την πρόταση ανανέωσης από την Ομοσπονδία, χαμογέλασε και δεν θέλησε να απαντήσει. Όσον αφορά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν για το Μουντιάλ. Εκτός κι αν τον Νοέμβριο… παίζουμε φιλικά προετοιμασίας! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: