Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«All in» για προπονητή!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του νέου προπονητή στον ΟΦΗ. Περιμένουν την απάντηση του Νιόπλια, παραμένει ανοιχτού του Σάκη Τσιώλη.

«All in» για προπονητή
Κορυφώνονται οι εξελίξεις σχετικά με το νέο προπονητή στον ΟΦΗ. Η διοίκηση του συλλόγου περιμένει άμεσα την απάντηση του Νίκου Νιόπλα. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Κύπρου, έχει ενστάσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας λόγω της κόντρας του με μερίδα οργανωμένων οπαδών και αυτός είναι ο βασικός λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχει πει το «ναι».

Σε περίοπτη θέση στη λίστα του Μάνθου Πουλινάκη βρίσκεται και το όνομα του Σάκη Τσιώλη. Ο πρόεδρος των Κρητικών έχει κάνει μια διερευνητική επαφή με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, ο οποίος δεν εμφανίστηκε αρνητικός ωστόσο ζήτησε συγκεκριμένη πρόταση. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει από την πλευρά του ΟΦΗ μετά την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης με τον Νίκο Νιώπλια.

Πάντως, η διοίκηση επιθυμεί την άμεση πρόσληψη του νέου προπονητή αφού ο χρόνος πιέζει πλέον και η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στη Σούπερ Λίγκα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: