Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ντράξλερ: «Θέλω να παίξω σε top club»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στο μέλλον σε μια από τις λεγόμενες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, εξέφρασε ο Τζούλιαν Ντράξλερ.

Ντράξλερ: «Θέλω να παίξω σε top club»
Το περασμένο καλοκαίρι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να παραμείνει στη Σάλκε, έχοντας ως στόχο την κλήση του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, που θα λάβει μέρος στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. «Για να έχω πιθανότητες, πρέπει να κάνω μια πολύ καλή χρονιά. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εξασφαλισμένο αν άλλαζα ομάδα. Εκεί θα χρειαζόμουν χρόνο προσαρμογής, κάτι που δεν θα συμβεί στη Σάλκε» είχε δηλώσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να παραμείνει ες αεί στους «βασιλικούς μπλε», κάτι που παραδέχθηκε, μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα. «Για να είμαι ειλικρινής, αποτελεί όνειρο για μένα να παίξω σε ένα top club. Αν θέλεις να πετύχεις σπουδαία πράγματα στην καριέρα σου, πρέπει να αγωνιστείς σε κάποια μεγάλη ομάδα» ήταν τα λόγια του.

Όσο για τις… προτιμήσεις του, είναι αρκετές και από διαφορετικές χώρες. «Θα ήθελα να παίξω σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, ενώ από την Αγγλία θα με ενδιέφεραν η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» δήλωσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: