Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε»

Συγκέντρωση ζητάει από τους παίκτες του ο Θανάσης Γιαπλές για την νίκη απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας, καθώς αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρει ο ΑΓΟΡ.

«Ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε»
Την σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που ο ΑΓΟΡ πρέπει να το πάρει. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου ζήτησε συγκέντρωση από όλους, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Μετά από μία δύσκολη και επίπονη προσπάθεια κατά την διάρκεια όλης της προετοιμασίας με πάρα πολλά φιλικά, ήρθε η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος ξεκινώντας με μία πάρα πολύ καλή και δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα, τον Ίκαρο. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί στην διοργάνωση. Δεν υφίσταται κανένα άλλο αποτέλεσμα για εμάς.

Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, παρόλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παράλληλα με τον στόχο της νίκης, σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε και το θέαμα καθώς είναι φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Βεβαίως υπάρχει και ο παράγοντας ετοιμότητας, αφού είμαστε στην αρχή της σεζόν. Κανείς, θεωρώ, δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Mε τα συνεχόμενα παιχνίδια όμως, η βελτίωση θα έρθει. Για ότι έχει να κάνει με τον κόσμο μας μπορώ να πω ότι είμαστε "κακομαθημένοι" όλον αυτό τον καιρό, καθώς ο κόσμος είναι αυτός που γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο και μας δίνει την ώθηση και την δύναμη για να τα καταφέρουμε
», ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαπλέ.

Από την πλευρά των παικτών ο Ακης Καλλινικίδης τόνισε: «Ο μοναδικός στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι να κερδίσει η ομάδα μας για να κάνουμε το πρώτο βήμα στην δύσκολη αυτή συνέχεια που μας περιμένει. Η στρατηγική μας λέει να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και με γνώμονα αυτό, θα προσπαθούμε να πράττουμε αναλόγως. Φυσικά η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις ,εμείς όμως οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Για την ώρα αφήνουμε το θέαμα στην άκρη και συγκεντρωνόμαστε στον αυτοσκοπό μας. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, ικανούς να προσφέρουν αυτό που ζητούν οι οπαδοί μας όμως και αυτοί θέλουν κάποια πίστωση χρόνου για να ενταχθούν πλήρως στην φιλοσοφία μας. Ο κόσμος μας να περιμένει από εμάς προσπάθεια, συνέπεια και ανταγωνιστικότητα, και με την βοήθεια του θα καταφέρουμε πολλά πράγματα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: