Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ανέβηκαν οι τόνοι με Φραγκιά!!

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του για ερώτηση που του έγινε σχετικά με τοποθέτηση που είχε κάνει πριν δύο χρόνια ο Βασίλης Φραγκιάς, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ.

Ανέβηκαν οι τόνοι με Φραγκιά
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη τύπου του Βασίλη Φραγκιά, μετά τη λήξη του ματς του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Κολοσσού δεν έκρυψε την ενόχλησή όταν ρωτήθηκε για τοποθέτηση που είχε κάνει στο παρελθόν και αφορούσε στα χρέη του ΠΑΟΚ και του Άρη, ξεκαθαρίζοντας τι εκριβώς εννοούσε.

«Εγώ είχα πει όποιες ομάδες χρωστούν στους πάντες όπως γίνεται στο εξωτερικό δεν θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει, το ίδιο λέω και τώρα. Αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και εμείς σαν Κολοσσός να πέσει όποια ομάδα κι αν είναι. Στόχος δικός μας για φέτος είναι η εξυγίανση και του χρόνου να είμαστε καθαροί»

Όσον αφορά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ήρθαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε εικόνα από τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες ήταν πιο χαλαρές, οι ομάδες χρειάζονται ακόμη παιχνίδια. Θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε την ευκαιρία. Θέλουμε να βελτιωθεί η άμυνά μας. Στην επίθεση είναι και θέμα ταλέντου, έχουμε παιδιά που μπορούν να βάλουν την μπάλα μέσα. Θέλουμε να δουλέψουμε στην άμυνα, θέλουμε όλοι οι παίκτες να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Το μυαλό μας τώρα πάει στο ματς με το Ρέθυμνο».
 
Τέλος ο Βασίλης Φραγκιάς σχολίασε τις τεχνικές ποινές που δόθηκαν στην ομάδα του, ,λέγοντας: «Σπανίως θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπερευαίσθητοι οι διαιτητές, είναι θέμα των διαιτητών να προστατεύσουν τις ομάδες. Τόσο στην δική μου περίπτωση όσο και στου Καλλέ νομίζω δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: