Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πωλητήριο σε Σουάρες τον Γενάρη!!

Αποφασισμένη να πουλήσει τον Λουίς Σουάρες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρουσιάζεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τους Άγγλους.
Μπορεί μετά από... χίλια κύμα ο Ουρουγουανός άσος να παρέμεινε στο Μέρσεϊσαϊντ το περασμένο καλοκαίρι, κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι όμως το μέλλον του στους Reds. Η Λίβερπουλ αρνήθηκε σε διαδοχικές προτάσεις, κυρίως από την Άρσεναλ, την πώληση του μεγάλου αστεριού της, υπό τον φόβο όμως να χαθεί κάποια στιγμή χωρίς αντάλλαγμα, είναι αποφασισμένη να του βάλει πωλητήριο τον Γενάρη σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Ο παίκτης εξακολουθεί να κοστολογείται περί τα 60 εκατ. ευρώ και όπως αναφέρει η «Mirror» στο στρατόπεδο των πέντε φορές πρωταθλητών Ευρώπης, έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τη... ζωή χωρίς τον Σουάρες.
Την ίδια στιγμή υποστηρίζεται πως ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι εξακολουθεί να επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, με σκοπό να πάει σε μία ομάδα που θα κατακτά τίτλους και φυσικά θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: