Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Τι σκοπεύει να κάνει ο Καραγκούνης!!

Δύο είναι τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Καραγκούνης όσον αφορά το μέλλον του. Πώς θα επιστρέψει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό ο διεθνής χαφ.

Τι σκοπεύει να κάνει ο Καραγκούνης
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Καραγκούνη να κρεμάει τα παπούτσια του μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν σκοπεύει να σταματήσει από το ποδόσφαιρο, αν και υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από την «γαλανόλευκη» μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τα πράγματα, όμως, για το μέλλον του είναι ξεκάθαρα!

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο 36χρονος χαφ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν βρει κάποια εξαιρετική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Δηλαδή, προτεραιότητα για τον «τυπάρα» είναι να μείνει στο εξωτερικό, εφόσον κάποια ομάδα ενδιαφερθεί για εκείνον.

Στην περίπτωση, όμως, που δεν προκύψει κάτι σπουδαίο, τότε ο Καραγκούνης φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως θα παίξει για έναν χρόνο με την πράσινη φανέλα, θα ζήσει ξανά την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και θα προσπαθήσει στον μέγιστο βαθμό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στη συνέχεια, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και θα αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Αυτό είναι κάτι που σκέφτονται «ζεστά» ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του και, όπως γράφει η SportDay, δεν υφίσταται πλέον πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Καραγκούνη, ο οποίος πολλάκις έχει στηρίξει την ομάδα όταν του ζητήθηκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: