Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Παίζουν ‘σφιχτά’ και οριακά οι Έλληνες»

Στον «σφικτό» τρόπο που αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδος στάθηκε ο Βλαντιμίρ Βάις μετά την ήττα της Σλοβακίας στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Παίζουν ‘σφιχτά’ και οριακά οι Έλληνες»
Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν αρκετά, όμως έπεσαν σε μια καλοστημένη άμυνα και δεν είχαν και τύχη, όμως θεωρεί πως δεν έγινε και η καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Αναλυτικά: «Είναι γνωστοί οι Έλληνες για τις νίκες τους με 1-0. Πολλές φορές παίζουν έτσι "σφιχτά" και νικούν οριακά. Εμείς προσπαθήσαμε αρκετά, όμως ο αντίπαλός μας κάλυψε καλά τα μετόπισθέν του. Έτσι, ήταν δύσκολο για εμάς να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα, βάζοντας ένα γκολ. Εάν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη, ίσως να τα είχαμε καταφέρει.

Ωστόσο, δεν είχαμε τόσο καλή εμφάνιση όσο με τους Βόσνιους. Το παιχνίδι που κάναμε στο "Καραϊσκάκης" δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε να "εγκλωβίσουμε" την Ελλάδα και να σκοράρουμε, όμως, δυστυχώς, δεν μας βγήκε αυτό».

Ο Πέτερ Πέκαρικ συμπλήρωσε πως: «Το ματς αυτό ήταν για ισοπαλία. Οι Έλληνες δεν έχασαν τόσο κλασικές ευκαιρίες. Λυπόμαστε που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει στους αγώνες που θα δώσουμε στο μέλλον να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο δυναμικοί. Να βγαίνουμε από τα αποδυτήρια με πιο πολύ πάθος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: