Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Πίστη για το «θαύμα»

Δεν χάνουν την πίστη τους στην Εθνική για απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρότι η κατάσταση δεν βρίσκεται στα...πόδια των Ελλήνων διεθνών και πρέπει να στραβοπατήσει η Βοσνία στη Λιθουανία.

Πίστη για το «θαύμα»
Το καθήκον της έκανε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Σλοβακία, έστω και αν η νίκη (1-0) ήρθε με ανορθόδοξο τρόπο.

«Το θέμα είναι να προκριθούμε, κανείς δεν θα θυμάται πώς φτάσαμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», είναι μία ατάκα που λέγεται μεταξύ των ανθρώπων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πλέον για την «γαλανόλευκη» έχει απομείνει ο αγώνας με το Λιχτενστάιν, κόντρα στο οποίο οι Έλληνες διεθνείς καλούνται να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραίσκάκης».

Παράλληλα, όμως, οι παίκτες και οι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος θα είναι με το… αυτί στη Λιθουανία, όπου η Βοσνία αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη ομάδα και όλοι στην Εθνική ευελπιστούν να υπάρξει μία γκέλα που θα δώσει σε εκείνους το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι η ομάδα του Σάντος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στους ισχυρούς για τα μπαράζ της διοργάνωσης. Κάτι πολύ σημαντικό, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι και για την κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία.

Οι διεθνείς επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός τούς έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν πιο «φρέσκοι». Το θέμα, όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες και το υλικό που έχει για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως έχει ζητήσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο κ. Σάντος δεν υπολογίζει τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, και στη θέση του θα επιστρέψει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τους Σλοβάκους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: