Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Έγινε μεγάλη ομάδα…!

Αυτή την «ανατροπή» την κάνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες…

Έγινε μεγάλη ομάδα…
Η Κολομβία παραχώρησε 3-3 στη Χιλή στην Μπογκοτά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ισοφαρίζοντας από 0-3 και έδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, εφόσον καταφέρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Κολομβιανοί παρέμειναν σταθερά στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Αργεντινή, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι ελπίζουν σε μια «γκέλα» της «αλμπισελέστε» κόντρα στο Περού αργότερα για να παραμείνουν σε «τροχιά» πρόκρισης.

Αντίθετα, οι Χιλιανοί παρέμειναν στην πρώτη τετράδα και ελπίζουν για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, παρά την «αυτοκτονία» τους στα τελευταία λεπτά.

Σε αυτό βοήθησε και η Ουρουγουάη, που έχασε με 1-0 από το Εκουαδόρ στον Ισημερινό και έμεινε στην πέμπτη θέση, ενώ οι νικητές βρέθηκαν στη πρώτη τριάδα και δείχνουν ικανοί για την πρόκριση.

Εξακολουθεί να παλεύει για τις προνομιούχες θέσεις η Βενεζουέλα, που νίκησε με 1-0 την απογοητευτική Παραγουάη στην έδρα της και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη πεντάδα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -10 από τις προνομιούχες θέσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: