Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σάντος: «Τώρα περιμένουμε το… θαύμα»

Ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της Εθνικής ομάδας, επί της Σλοβακίας είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι.

Σάντος: «Τώρα περιμένουμε το… θαύμα»
Ικανοποίηση ναι μεν, προβληματισμός για τις φάσεις που δεν έγιναν γκολ… δε. Ο Φερνάντο Σάντος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το 1-0 επί της Σλοβακίας, αλλά αναφέρθηκε και στα γκολ που δεν ήρθαν. Φυσικά, όπως είναι λογικό αναφέρθηκε και στο… «θαύμα» που ζητάει η «γαλανόλευκη» στα παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Λιθιουανία και την Βοσνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά. Υπάρχει ένας εκνευρισμός για τις φάσεις που κάναμε και δεν σκοράραμε. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα στην ομα΄δα, αλλά δενξέρω αν είναι ψυχολογικό. Οι παίκτες μας σκοράρουν συνέχεια στις ομα΄δες τους. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο «καθαρή» νίκη.

Αναχαιτίσαμε σωστά τις επιθέσεις των Σλοβάκων. Κρατήσαμε το φως ανοιχτό. Ακέραιες τις ελπίδες μας μετά από αυτήν τη νίκη. Πάμε να κερδίσουμε το Λιχτενστάιν και να περιμένουμε μήπως γίνει κάποιο... θαύμα με την Βοσνία.

Σίγουρα έχω να σκεφτώ τις κάρτες. Θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες για την επόμενη αναμέτρηση. Θέλουμε να έχουμε και φρεσκάδα και να κερδίσουμε. Έτσι έχω στο μυαλό μου το τι πρέπει να γίνει και με τους παίκτες που θα πάρουν ανάσες και με αυτούς που έχουν πρόβλημα με κάρτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: