Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο… άλλος Σκόνδρας!

Δείτε μια συνέντευξη του Γιάννη Σκόνδρα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία μιλά για τις συνήθειές του, τη ζωή του και την οικογένειά του.

Ο… άλλος Σκόνδρας
Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σκόνδρας μιλά για τη ζωή του για την οικογένειά του, τις συνήθειές του, την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, και ξεχνά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε τον πρόλογο της ιστοσελίδας και στη συνέχεια δείτε και το βίντεο…

"Πρόκειται, αναμφίβολα, για ειδική περίπτωση ανθρώπου. Μόλις 23 ετών, ήδη διεθνής, από μικρός αρχηγός στον Ατρόμητο, με μια μεγάλη μεταγραφή νωρίς στον ΠΑΟΚ, πατέρας δυο παιδιών. Μοιάζει να τα κάνει όλα γρήγορα! Όπως οδηγεί.

Το PAOKTV ζήτησε από το Γιάννη Σκόνδρα να μας ανοίξει την πόρτα της ζωής του κι αυτός μας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού! Παρακολουθείστε μια διαφορετική συνέντευξη με guest stars (και μάλιστα…superstars) τα δυο παιδιά και τη σύζυγο του Γιάννη, Μαρία…

Δείτε τον Γιάννη να μας εξηγεί γιατί διαλέγει γρήγορα αυτοκίνητα, σε πόση ώρα κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που και με ποιους περνάει το χρόνο του στην αγαπημένη του -πλέον- Θεσσαλονίκη, πως έμαθε τους δρόμους χωρίς GPS και πολλά άλλα…"




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: