Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλος επικός Σλοβάκος γκολκίπερ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει στο sport-fm.gr ότι ένας άλλος Σλοβάκος διεθνής γκολκίπερ έκανε πριν μόλις 10 ημέρες σε πολύ μεγάλο παιχνίδι ακριβώς το ίδιο επικό λάθος με το χθεσινό του Μούχα!!!

Κι άλλος επικός Σλοβάκος γκολκίπερ
• Κατ΄ αρχήν, μην πάει κανενός το μυαλό στο ότι έγινε καμία λαμογιά στο γκολ των Σλοβάκων. Σκεφθείτε απλά ότι νωρίτερα ο τερματοφύλακάς τους είχε κάνει την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Μανωλά, ενώ είχε αποκρούσει κι ένα δύσκολο (η μπάλα πέρασε μέσα από τα πόδια του σέντερ μπακ) σουτ του Σαλπιγγίδη.

• Ότι οι Σλοβάκοι δεν…σκίστηκαν κιόλας στο ματς, φαίνεται κι από το ότι δεν έκαναν ουσιαστικά ούτε μία σημαντική ευκαιρία. Όμως, το γκολ ήταν απλά μία κακή στιγμή. Πριν μόλις δέκα ημέρες ακριβώς ίδιο γκολ μπήκε στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλίζεν!

• Το φοβερό είναι ότι το είχε κάνει το λάθος πάλι Σλοβάκος γκολκίπερ!!! Γιατί στην Βικτόρια Πλίζεν, πρωταθλήτρια Τσεχίας, γκολκίπερ δεν είναι Τσέχος, αλλά Σλοβάκος, ένας Μάτους Κόζατσικ, που κάποτε είχε παίξει μία φορά στην εθνική Σλοβακίας.

• Αλλά όταν λέμε ακριβώς ίδιο γκολ, εννοούμε για καρμπόν. Για επικό λάθος Σλοβάκου γκολκίπερ. Δείτε το:



• Τέλος πάντων, αυτός ο Μούχα, που αγωνίζεται από φέτος στη Ρωσία, σε μία Κρίλια Σοβέτοφ (4 συμμετοχές), έπαιζε επί τρία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Έβερτον. Έπαιζε, τρόπος του λέγειν. Μέχρι τον περασμένο Μάρτη, δεν είχε ούτε μισή συμμετοχή στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ούτε καν στο κύπελλο Αγγλίας! Τον έβαζαν να παίξει μόνο στο Λιγκ καπ. Στο τέλος της περασμένης σεζόν, απλά του έδωσαν τη δυνατότητα να παίξει δύο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ κι ένα στο κύπελλο. 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: