Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα «φωτιά» για ΠΑΟΚ!

Μεγάλο «στοίχημα» αποτελεί για τον Χουμπ Στέφενς η παρουσία του ΠΑΟΚ τον επόμενη μήνα, όπου υπάρχει ένα ασφυχτικό πρόγραμμα που θα κρίνει πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόγραμμα «φωτιά» για ΠΑΟΚ
Στρατιωτική ήταν η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά με όσους έχουν μείνει στη Θεσσαλονίκη, αφού ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες ξεκινάει ένας… μαραθώνιος για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος δεν θέλει να έχει την παραμικρή απώλεια μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για έναν μήνα οι Θεσσαλονικείς θα παίζουν Σάββατο/Κυριακή στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα θα έχουν υποχρεώσεις για το Europa League ή το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα-φωτιά του ΠΑΟΚ

Super League (8η αγ.), 19/10: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
Γιουρόπα Λιγκ (3η αγ.), 24/10: ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα
Super League (9η, 27/10): Πανθρακικός – ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας (2ος αγώνας) 30/10: Αναγ. Καρδίτσας – ΠΑΟΚ
Super League (10η αγ.), 2/11: ΠΑΟΚ – Εργοτέλης
Γιουρόπα Λιγκ (4η αγ.), 7/11: Μακάμπι Χάιφα – ΠΑΟΚ
Super League (11η αγ.), 10/11: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Στέφενς καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό ροτέισον, ελπίζοντας πως δεν θα προκύψει κάποιος τραυματισμός ή κάποιο άλλο πρόβλημα για την ομάδα του.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, ο ΠΑΟΚ θα έχει υποχρεώσεις για δύο ακόμη εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα και ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες του και μετά να διορθώσει κάποια πράγματα.

Το επόμενο ακριβώς παιχνίδι μετά τους Πειραιώτες είναι εκείνο με τον Άρη στην Τούμπα (24 Νοεμβρίου). Στη συνέχεια, όμως, υπάρχει η «παγίδα» με το ταξίδι της ομάδας στη μακρινή Αστάνα για να παίξει με την απρόβλεπτη (ειδικά στην έδρα της) Σαχτιόρ Καραγκάντι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: