Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νόιερ: «Όνειρο η κατάκτηση του Μουντιάλ»

Όνειρο χαρακτήρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ.

Νόιερ: «Όνειρο η κατάκτηση του Μουντιάλ»
Η Γερμανία θεωρείται από τα φαβορί για την κούπα στο Μουντιάλ, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας, ωστόσο, ο τερματοφύλακας της «νασιονάλμανσαφτ», Μάνουελ Νόιερ ξέρει ότι για να γίνει κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί… κόπος.

«Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τον τίτλο, ειδικά απέναντι στη Βραζιλία και μάλιστα στην έδρα της. Πρέπει να φτάσουμε στο τοπ επίπεδο απόδοσης για να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι στη Γερμανία περιμένουν από εμάς να γυρίσουμε στην πατρίδα με τον τίτλο. Είναι και δικό μας όνειρο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Φίλιπ Λαμ και Μπάστιαν Σβαϊστάινγκερ, συμπαίκτες του τόσο στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στην εθνική ομάδα, με αφορμή τη χρησιμοποίηση του πρώτου στη μεσαία γραμμή από τον προπονητή των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Και οι δύο είναι καταπληκτικά εξάρια. Τόσο ο προπονητής μου στη Μπάγερν, όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόακιμ Λεβ ξέρουν πότε ο Φίλιπ πρέπει να παίξει στη μεσαία γραμμή και πότε στο δεξί άκρο της άμυνας» ήταν τα λόγια του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: