Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ρούνεϊ: «Ο Φέργκιουσον με έβαζε στο κέντρο και δεν ήθελα»

Παράπονα για την αγωνιστική μεταχείριση που είχε από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρούνεϊ: «Ο Φέργκιουσον με έβαζε στο κέντρο και δεν ήθελα»
Ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήταν ευχαριστημένος παίζοντας μακριά από την αντίπαλη περιοχή την περασμένη σεζόν ήταν κοινό μυστικό. Ο Άγγλος φορ ήρθε να το επιβεβαιώσει εκφράζοντας το παράπονό του για την αγωνιστική μεταχείριση που είχε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αυτός ήταν και ο λόγος που το καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

«Όλοι στην ομάδα ήξεραν πού ήθελα να παίζω και πιστεύω πως για αυτό το λόγο ήμουν απογοητευμένος. Μου είχε δοθεί εντολή να παίζω στο κέντρο και δεν ήθελα. Ένιωθα πως έπαιζα καλά, αλλά δεν ήθελα να παίζω εκεί. Στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα να αγωνίζομαι σε άλλη θέση, όμως ένιωσα πως είχα το δικαίωμα να παίζω στη θέση μου κι αυτό δεν γινόταν. Απογοητεύτηκα, όπως ήταν φυσικό και αυτό επηρέασε την απόδοσή μου σε κάποια παιχνίδια. Ξέρω πως η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερή μου, αλλά έπαιζα σε διάφορες θέσεις και δεν είχα μία σταθερή παρουσία στην επίθεση. Πολλές φορές, όταν δεν παίζεις σε μία θέση διαρκώς είναι δύσκολο να προσαρμοστείς», ανέφερε.

Πλέον ο Ρούνεϊ παίζει στη θέση που προτιμά. «Ο Ντέιβιντ Μόγες ήρθε και με χρησιμοποιεί μπροστά, κάτι που απολαμβάνω. Δεν λέω ότι δεν θα έπαιζα στο κέντρο αν για παράδειγμα δεν ήταν ανάγκη να το κάνω στα τελευταία 10-15 λεπτά ενός αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα προσπαθώ να το κάνω αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα μουλάρωνα και θα αρνούμουν να το κάνω. Μπορώ να παίξω στο κέντρο. Ίσως όταν μεγαλώσω λίγο και βαρύνουν τα πόδια μου, να γυρίσω λίγο πίσω», ανέφερε ο 28χρονος άσος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: