Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Κοιμάμαι με την φανέλα του Μπαλοτέλι»!

Όχι μην πάει στο... πονηρό το μυαλό σας. Απλώς, ο Πέπε Ρέινα αποκάλυψε πως πλέον κοιμάται με την φανέλα του Μπαλοτέλι, μετά το πέναλτι που του είχε αποκρούσει.

«Κοιμάμαι με την φανέλα του Μπαλοτέλι»!
Πιθανώς να περιμένατε κάποια «καυτή» ύπαρξη να το λέει. Και να συνοδεύεται από ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ. Αλλά, όχι στην προκειμένη περίπτωση, πρωταγωνιστής είναι ο Πέπε Ρέινα!

Πριν λίγο καιρό ο Ισπανός έγινε ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει αποκρούσει πέναλτι του Μάριο Μπαλοτέλι. Γι’ αυτό το λόγο και επειδή θέλει να θυμάται προφανώς εκείνη την απόκρουση, έχει κάνει πιτζάμα την φανέλα του «Σούπερ Μάριο» και κοιμάται με αυτήν.

«Φοράω πολύ σπέσιαλ πιτζάμες. Είναι φτιαγμένες από την φανέλα που φόραγε ο Μπαλοτέλι όταν απέκρουσα το πέναλτι του και σορτσάκι της Νάπολι. Αφού έπιασα το πέναλτι, δεν μπορούσα να μην του ζητήσω την φανέλα του, διότι ήταν ένα ιστορικό γεγονός. Μου την έδωσε και εγώ την έκανα πιτζάμα», είπε σχετικά και πρόσθεσε για το... μυστικό της απόκρουσης:

«Περίμενα για ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από τον Μάριο. Η δύναμη του στα πέναλτι είναι πως είναι τόσο ήρεμος που περιμένει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν αποφασίσει που θα σουτάρει. Εγω περίμενα περισσότερο από εκείνον και όλα πήγανε καλά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: