Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Γιαννακόπουλος: «Δώστε μου το ΟΑΚΑ για 10 χρόνια»

Πρόταση στην Κυβέρνηση για χρήση, εκμετάλλευση και κάλυψη του κόστους του κλειστού του ΟΑΚΑ, φέρεται να ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Δώστε μου το ΟΑΚΑ για 10 χρόνια»
Από… χίλια κύματα πέρασαν το περασμένο καλοκαίρι οι σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αυτή του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αναφορικά με τις οφειλές των «πράσινων» για τη χρήση του σταδίου, ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει.

Όπως αναφέρει σε σημερινό (11/10) δημοσίευμα, η «Live Sport», ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πρόταση προς την Κυβέρνηση για αποκλειστική χρήση, εκμετάλλευση και κάλυψη του κόστους του κλειστού του ΟΑΚΑ και του περιβάλλοντα χώρου από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση θα είναι για τα επόμενα δέκα χρόνια και στόχος είναι να μετατραπεί το γήπεδο σε… παλάτι με έξτρα παροχές για τους φιλάθλους της ομάδας.

Σε μια τέτοια περίπτωση κερδισμένες θα βγουν και οι δύο πλευρές. Η μεν Πολιτεία θα έχει μόνιμα και ενδεχομένως περισσότερα έσοδα σε σχέση με τώρα, ενώ οι «πράσινοι» πιθανότατα θα πετύχουν καλύτερους όρους σε ό,τι αφορά το ποσό που θα πρέπει να δίνουν για την αποκλειστική χρήση του χώρου για την επόμενη δεκαετία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: