Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Μπορεί η Ελλάδα την πρωτιά»

newego_LARGE_t_881_356920_type12364
Ο γνωστός Σλοβάκος προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Σλοβακία, σχολίασε τους Στοχ και Βάις και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τερματίσει η Ελλάδα στην 1η θέση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αν και η Σλοβακία δεν έχει πλέον ελπίδες. Η Ελλάδα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να κερδίσει το παιχνίδι».
Για το αν θα παίξουν Στοχ και Βάις μαζί: «Ίσως να ξεκινήσουνε σήμερα και οι δυο μαζί, ο Στοχ έλειπε για αρκετό καιρό για κάποιους λόγους πάντως ο Βάις έπαιζε κανονικά και ήταν βασικός στην ομάδα της Σλοβακίας».
Για το ποιον προτιμάει από τους δυο: «Το στιλ τους είναι το ίδιο, είναι επιθετικογενείς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Θεωρώ ότι και οι δυο είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους δυο».
Για το ποιον θεωρεί φαβορί : «Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι γέρνει προς την Εθνική, λόγο του βαθμολογικού κινήτρου το οποίο είναι μονόπλευρο. Ποιοτικά θεωρώ καλύτερη την Εθνική ομάδα αλλά και οι Σλοβάκοι θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο για το λόγο ότι ήρθε καινούργιος προπονητής».
Για τον αν η Βοσνία μπορεί να χάσει βαθμούς: «Πιστεύω στην ομορφιά του ποδοσφαίρου, τα πάντα μπορούν να γίνουν  και τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, θεωρώ η Ελλάδα μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση, η Βοσνία τελευταία δεν έχει δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα οπότε όλα μπορούν να γίνουν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: