Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Τοπαλίδης στο Metropolis: «Γρήγοροι και καλοί τεχνίτες Στοχ και Βάις, αλλά με σκαμπανεβάσματα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Τοπαλίδης για τον σημερινό (11/10) αγώνα της εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Σλοβακία, καθώς και για τους Βλαντιμίρ Βάις και Μίροσλαβ Στοχ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το σημερινό ματς: «Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η Εθνική θα κερδίσει. Ωστόσο, πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, είναι καλή ομάδα η Σλοβακία και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς».

Για τους Βλαντιμίρ Βάις και Μίροσλαβ Στοχ: «Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες που έχουν βάλει την σφραγίδα τους μέχρι τώρα. Υπήρξαν και ματς στα οποία δεν ήταν καλοί, και η σταθερότητα είναι πάρα πολύ σημαντικό κριτήριο για έναν ποδοσφαιριστή. Έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και αυτό είναι το αρνητικό τους σημείο. Ωστόσο, είναι γρήγοροι, καλοί τεχνίτες, με πολύ καλό σουτ και έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα κάτι που είναι το δυνατό τους πλεονέκτημα. Με βάση την μέχρι σήμερα απόδοσή τους θα έλεγα ότι ο Βάις δείχνει καλύτερος από τον Στοχ, αν και ο προπονητής τους ξέρει καλύτερα».

Για την παρουσία έξι ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην Εθνική: «Είναι κάτι πολύ θετικό και σαφέστατα δίκαιο που καλούνται στην εθνική και παίζουν. Θεωρώ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα καθώς δεν βγάζει εύκολα καινούριους ποδοσφαιριστές και γι' αυτό φταίει η χαμηλή του ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: