Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Από την Ισπανία στην Κύπρο ο Δώνης!!

Με ποια ομάδα της Ισπανίας συζήταγε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πριν καταλήξει στον ΑΠΟΕΛ; Ποιος τον έπεισε να πάει στην Κύπρο; Η απάντηση στον sportdog! Η... μετακόμιση του Γιώργου Δώνη στην Κύπρο για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ των προηγούμενων του sportdog σχετικά με το μέλλον του Έλληνα κόουτς. Ωστόσο, η απόφασή του για να πάει στη Μεγαλόνησο μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τηλέφωνο από την Ισπανία!
Συγκεκριμένα, ένας Ολλανδός ατζέντης που συνεργάζεται με τον Δώνη, τον είχε ενημερώσει πως υπήρχε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία με την Μαγιόρκα του Φερέρ, που βρίσκεται στην Σεγκούντα, ωστόσο θα έπρεπε να περιμένει μέχρι να τον διώξουν τον προπονητή.
Παρά τις φήμες όμως λόγω της άσχημης πορείας της, η ισπανική ομάδα δεν απέλυσε τον προπονητή της, Όλτρα και έτσι ο Δώνης ενέδωσε στην πίεση του ΑΠΟΕΛ! Άλλωστε το deal με την κυπριακή ομάδα έκανε άλλος μάνατζερ και ο Έλληνας κόουτς είπε το «οκ» από την Ιταλία, όπου βρισκόταν με τον γιο του, Τάσο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: