Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Καββαδάς: «Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή»

Απολύτως ευχαριστημένος που διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ.

Καββαδάς: «Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή»
Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στον ΟΠΑΠ TV εκφράζοντας την ικανοποίηση του που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Ο 22χρονος παίκτες αναφέρθηκε στις πολύ καλές συνθήκες που επικρατούν στους «κυανέρυθρους», έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ενώ σχολίασε και την συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική ομάδα.

«Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα για να συνεχίσω την καριέρα μου μετά την αρχή στον Ιωνικό Νικαίας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό.

Ο Πανιώνιος είναι μεγάλο σωματείο. Βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Το φετινό ρόστερ είναι μεγάλο και έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και από την άμυνα να παίρνουμε δύναμη για την επίθεση. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, τώρα ξεκινάμε. Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι δίπλα στην ομάδα, την στηρίζει και μας καταλαβαίνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι»,
είπε ο διεθνής σέντερ και συνέχισε:

«Η εικόνα που δείξαμε στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Κολοσσό μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη στην διάρκεια της σεζόν».
Όσο για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ; «Ο Ηλίας Λιανός είναι πάντα δίπλα μας, στις προπονήσεις και στους αγώνες και η παρουσία του στην ομάδα μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ.Μακάρι να υπήρχαν δέκα – δώδεκα ακόμη πρόεδροι σαν εκείνον στην Α1».


Ο Βασίλης Καββαδάς, μίλησε και για την εμπειρία του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας: «Η εμπειρία της Εθνικής ήταν τρομερή. εικόνες και οι παραστάσεις που πήρα από το υψηλότερο επίπεδο με βοήθησαν να βελτιωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: