Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έπιασαν δουλειά στον Παναθηναϊκό!!

Το ρεπό που είχε δώσει ο Αναστασίου τέλειωσε. Όσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις, με αρκετούς απόντες.

Έπιασαν δουλειά στον Παναθηναϊκό
Το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Αναστασίου έλαβε και... τυπικά τέλος! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στο «Απήλιον» την Πέμπτη, όπου προπονήθηκαν κανονικά και επανήλθαν σε ρυθμούς... ρουτίνας.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν μπροστά τους –άμεσα- κάποια επίσημη υποχρέωση, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, όμως ο Έλληνας τεχνικός τους θέλει... στην τσίτα. Άλλωστε, την Κυριακή υπάρχει το φιλικό με την Κόρινθο και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, να αποδείξουν πως «δικαιούνται» περισσότερο.

Βέβαια, σήμερα δεν ήταν όλοι παρόντες στο Κορωπί. Έλειπαν οι διεθνείς, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Καρέλης, Μαρινάκης και Σίλντενφελντ, όπως επίσης και ο Φιγκερόα που βρίσκεται στην Αργεντινή για την γέννηση του «διαδόχου». Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Ταμπάκης προπονήθηκε... σόλο.

Μεταξύ άλλων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε τρεις ομάδες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: