Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η μεγάλη συγκίνηση του Γιάχου!

Ο Σταύρος Κόλκας θυμάται τον διαιτητή του περσινού τελικού του Κυπέλλου, θυμάται... γενικώς τους διαιτητές, σχολιάζει τον Αποστολόπουλο και τον Μήτρογλου και δίνει συγχαρητήρια στον Άρη! Από εδώ και στο εξής μάλλον θα πρέπει να διασκεδάζουμε με όσα βλέπουμε και διαβάζουμε. Έχουν αναλάβει έργο οι … ανακριτές, οι οποίοι ακούνε διάφορα και άμα τα βάλουν κάτω, άκρη θα βγάλουν.
Πήγε ο Καημενάκης λέει να μιλήσει για τα στημένα και το μόνο που έχει καταγγείλει λέει, είναι πως στον τελικό κυπέλλου ο αντίπαλος πρόεδρος κατέβηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και όταν οι διαιτητές βγήκαν για το δεύτερο ήταν άλλοι διαιτητές.
Ο αντίπαλος πρόεδρος βέβαια, ισχυρίζεται πως πήγε να χαιρετήσει και προφανώς ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση του Γιάχου που βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο τόσο περήφανος για αυτό που βίωσε που δεν έδινε πέναλτι σε αποκρούσεις με το χέρι πάνω στη γραμμή, όχι του τερματοφύλακα όπως συνηθίζεται αλλά οποιουδήποτε άλλου.
Επίσης ο Καημενάκης μίλησε και για την εξαφάνιση του διαιτητή Κύρκου, ο οποίος αφού σφύριξε στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0, δεν ξανασφύριξε ποτέ. Σύμπτωση να υποθέσω. Ο ίδιος ο Κύρκος είπε στον ανακριτή πως κρίθηκε από την ΚΕΔ ανάξιος να σφυρίξει, κάτι που η ΚΕΔ δεν είχε κρίνει όταν ο Ηπειρώτης ρέφερι είχε ακυρώσει το γκολ του Βιεϊρίνια στη Νέα Σμύρνη ως οφσάιντ από κόρνερ. Αυτή η ΚΕΔ έχει τα δικά της κριτήρια να υποθέσω. O Κύρκος κατέθεσε πως έπεσε σε ενέδρα. Και εμείς πέσαμε από τα σύννεφα.
Ο Κωνσταντινέας είχε δώσει ένα αυστηρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό και στα καπάκια ο φούρνους του αντιμετώπιζε προβλήματα. Όταν μάλιστα δεν έδωσε εκείνη τη βουτιά του Τοροσίδη στη Ξάνθη πέναλτι, αν και ο Τόρο είχε καμιά 15 μέτρα απόσταση από τη φάση, δεν ξανασφύριξε ποτέ και πάλι ο φούρνος είχε κάποια θεματάκια.
Ο Μάνταλος, ήταν ο άρχοντας του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο κύπελλο, που ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 και ο Ολυμπιακός δεν έκανε φάση. Ήταν εκείνο το περιβόητο παιχνίδι με τους 2,5 χιλιάδες μπάτσους σε κεκλεισμένων των θυρών και βέβαια το γνωστό ελικόπτερο. Φάση δεν έκανε ο Ολυμπιακός 90 λεπτά και έχασε. Ο Μάνταλος πήγε έναν χρόνο στη Φουτμπολ Λιγκ και όταν γύρισε, το πρώτο παιχνίδι ήταν Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Οι καημένοι οι παίκτες του Αστέρα από το 20 γελούσαν με αυτά που έδινε. Τους είχε φύγει ήδη ο εκνευρισμός και το είχαν πάρει στον χαβαλέ.
Εντάξει, δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας, μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι συμπτώσεις. Για αυτό άλλωστε υπάρχει η ελληνική δικαιοσύνη για να κρίνει. Εμείς δικαστές δεν είμαστε και ουσιαστικά καταγράφουμε τα γεγονότα.
Όπως γεγονός είναι πως κατηγορείται από συγκεκριμένους συναδέλφους ο Αποστολόπουλος που μάρκαρέ κάπως άκομψα τον Μήτρογλου. Το ότι ο Μήτρογλου τον χτύπησε και έπιανε το κεφάλι του μετά γνωρίζοντας τη μαλακία που έκανε, περνάει στο ντούκου. Προφανώς για τους συναδέλφους, απαγορεύεται να πιέζεις παραπάνω από τα όρια που αυτοί θέτουν τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ας μας τα πούνε και εμάς να ξέρουμε, μη γίνουμε και ενοχλητικοί.
Ο Αποστολόπουλος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια. Μάλιστα. Στην ομάδα που βγαίνει ποδοσφαιριστής της ονόματι Καλτσάς και δηλώνει πως είναι στη κρίση του διαιτητή για το αν πρέπει να αποβληθεί ο Παπάζογλου για την αγκωνιά που του έδωσε στη μούρη. Την επόμενη, ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Τάσος, μακάρι να του δώσει πέντε τέτοιες.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε παίκτη στη Βέροια η οποία είχε ανακοινώσει πως έκλεισε προπονητή, δεν έγραφε το όνομά του στην ανακοίνωση, ενημέρωνε πως στον πάγκο με τον Ολυμπιακό θα καθίσει ο Γαϊτάνος και το όνομα του αντιπάλου της για έναν αδιευκρίνιστο λόγο το είχε με κεφαλαία.
Ο Γαϊτάνος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και το ερώτημα που δημιουργείται αυτομάτως είναι το πόσα γκολ έπρεπε να φάνε περισσότερα από τα έξι για να μην είναι ικανοποιημένος.
Όχι κύριοι, μάγκας είναι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Πλάκα σας κάνει. Ο καλύτερος όλων είναι, απλά όλοι οι άλλοι είστε ανύπαρκτοι. Και εγώ αν ήταν να καβαντζώσω τη δόξα και 25εκατ. ευρώ το χρόνο δεν γνωρίζω που θα έφτανα. Πόσο μάλλον όταν οι οχτροί μου είναι οι κοιμισμένοι.
Σύμμαχοι λέει είναι οι Μελισσανίδης – Σαββίδης και εχθές, από ΑΕΚ μεριά, άρχισαν να λένε για πρότασή του πρώτου στον Κατσουράνη. Ο τελευταίος το διαψεύδει βέβαια αλλά ο μηχανισμός της ΑΕΚ στη πρεμούρα του να δείξει κάτι σε αυτή τη φάση που περνά, δεν σέβεται καθόλου τη σχέση που πάει να αναπτυχθεί. Και όχι μόνο αυτό, δίνει και πάτημα σε ελεγχόμενα από τον Ολυμπιακό … αντικειμενικά έντυπα να δώσουν έκταση στο θέμα και ότι αναμπουμπούλα προκαλέσουν κέρδος θα είναι.
Εκεί στην ΑΕΚ λοιπόν αν θέλετε συμμαχίες, σοβαρευτείτε λίγο και σταματήστε να είστε κοντόφθαλμοι.
ΥΓ Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη μπασκετική του νίκη στο Παλατάκι. Ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και είχε όλα αυτά τα στοιχεία που δίνουν νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ του Σούλη με μοναδικό ελαφρυντικό τον τραυματισμό του Πέιν, παρουσίασε την πιο χεσμένη ομάδα του ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου. Και ίσως την πιο ατάλαντη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: