Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Μάκης»

«Δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για στοίχημα… Σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας», ανέφερε για τον Μάκη Ψωμιάδη στην κατάθεσή του για την υπόθεση των στημένων αγώνων ο Νικόλας Πατέρας.

«Σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Μάκης»
Όπως έχει συμβεί στις καταθέσεις των περισσότερων ατόμων στη δίκη για τους στημένους αγώνες έτσι και ο Νικόλας Πατέρας δεν είχε κάτι αρνητικό να προσάψει στον Μάκη Ψωμιάδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κατηγορούμενο και επισημαίνοντας μάλιστα, ότι ποτέ ο Μάκης Ψωμιάδης δεν του είχε αναφέρει κάτι για στημένα παιχνίδια.

«Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας», τόνισε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε να απαντήσει πολλές φορές τι εννοούσε λέγοντας «φόβισε τον Πιλάβιο» συνομιλία που είχε και η οποία έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

«Ο Πιλάβιος ζούσε υπό καθεστώς φόβου. Γι' αυτό άλλωστε έχει πει ότι έφυγε από την ΕΠΟ. Το είπε αυτό επειδή ήταν φοβισμένος, άρα ήταν κι ευάλωτος να τον επηρεάσουν και είπα στον Μάκη 'φόβισέ τον'. Το κακό έγινε κι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε την επόμενη αγωνιστική», ήταν τα λόγια την πρώτη φορά που κλήθηκε να απαντήσει στο ζήτημα, ενώ ανέφερε στην επόμενη φορά που του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με το «φόβισε τον Πιλάβιοι λιγάκι».

«Σημαίνει ότι γνωρίζω ότι κάτι κακό συμβαίνει και τον προειδοποιώ. Αν γινόταν παρέμβαση σε διαιτητή και δεν το γνώριζε, φταίει ο Πιλάβιος. Εγώ θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω τον (σ.σ. τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη) Γόντικα ότι ο Μάκης με πληροφόρησε ότι ακούγονται κουτσομπολιά και ο Παναθηναϊκός στον Βόλο θα χάσει το ματς», είπε ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Νικόλας Πατέρας ανέφερε...

«Ο Δαλούκας στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 70%-30% υπέρ της έδρας, δεν του έκατσε, όμως, Μετά τον αγώνα του είπα ότι είναι απαράδεκτος, μιλώντας ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος μου είπε ότι τον απειλούσαν. Το πέναλτι πάντως δεν ήταν αμφισβητούμενο. Μετά τον αγώνα κόπηκε από τους πίνακες και ο ίδιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: