Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Να μην παίρνουμε… φόρα»

Το κλίμα στον Άρη έχει αλλάξει μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, όμως ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με δηλώσεις του συνιστά αυτοσυγκράτηση γιατί -όπως τονίζει- είναι μακρύς ο δρόμος.

«Να μην παίρνουμε… φόρα»
Ο τεχνικός του Άρη μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου στο «Δασυγένειο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αποψινό αγώνα της Εθνικής ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι με την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου και τη συνέχεια:

«Ασφαλώς, κάθε νίκη έχει μεγάλη σημασία. Πατάμε στα πόδια μας και δουλεύουμε σοβαρά για τα επόμενα παιχνίδια. Ήρθαν δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά η εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν ευχάριστη».

Οι παίκτες νιώθουν καλύτερα, μετά τη νίκη. Η ψυχολογία είναι καλή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, για να έχουμε όμορφες Κυριακές. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είπαμε, σε συζήτηση με τους παίκτες, πως θα είμαστε συγκρατημένοι, να μην παίρνουμε φόρα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και στις δύσκολες, αλλά και τις εύκολες μέρες πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά. Προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά βλέπουμε. Δε μπορώ να πω για στόχους».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Έχουμε πολλά να κάνουμε. Είχαμε και έχουμε πολλή δουλειά. Η διακοπή είναι σημαντική, λόγω των τραυματιών, οι οποίοι μπορεί να επανέλθουν. Δουλεύουμε πάνω σε όλα τα σημεία που έχουμε πρόβλημα και κοιτάμε να βελτιωθούμε».

Για το ξέσπασμά του στο γκολ του Ουντότζι στη Νέα Σμύρνη:

«Ήταν αντίδραση της στιγμής. Θέλαμε τη νίκη, το γκολ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Ήταν ένα ξέσπασμα, αλλά δε σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει τέτοιες στιγμές συνέχεια».

Για τον σημερινό αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβακία:

«Είμαι με την Ελλάδα και θα είμαι φίλαθλος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: