Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Μόλις ο 5ος καλύτερος στην Ρεάλ ο Εζίλ»

Δεν είχε την θέση που του άξιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μεσούτ Εζίλ, όπως τόνισε μέσα από δηλώσεις του ο Ντένις Μπέρκαμπ, καθώς ήταν μόλις ο 5ος καλύτερος παίκτης της ομάδας.

«Μόλις ο 5ος καλύτερος στην Ρεάλ ο Εζίλ»
Την άποψη ότι ο Μεσούτ Εζίλ αξίζε πολλά περισσότερα από το να είναι απλά ο 5ος καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ντένις Μπέρκαμπ. Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, θεωρεί ότι ο Γερμανός «χανόταν» μέσα σε όλα αυτά τα ονόματα που έχουν οι Μαδριλένοι, ενώ τώρα στην Άρσεναλ έχει τον ρόλο του ηγέτη που του αρμόζει.

«Το πρόβλημα με τον Εζίλ στη Ρεάλ, ήταν ότι με τόσα ονόματα που έχουν οι Μαδριλένοι, ήταν απλά ο 5ος καλύτερος παίκτης της ομάδας. Του αξίζουν περισσότερα. Του αξίζει να έχει έναν ελεύθερο ρόλο επιθετικά στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι δημιουργός και ο ορισμός του “δεκαριού”. Στην Άρσεναλ και να με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είναι αυτός που μπορεί και κάνει την διαφορά. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξέρει τι να κάνει τη μπάλα πριν καν την πάρει στα πόδια του. Είναι πολύ έξυπνος στο παιχνίδι του και αυτό άλλωστε είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στον καλό παίκτη και στον εξαιρετικό παίκτη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπέρκαμπ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: