Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παπαπέτρου: «Τιμή να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε κόντρα στον Ηλυσιακό το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι είναι τιμή του να αγωνίζεται στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Παπαπέτρου: «Τιμή να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό δήλωσε με την νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Ηλυσιακού για το Κύπελλο ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 19χρονος φόργουορντ χαρακτήρισε τιμή να αγωνίζεται για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ τόνισε πως καθημερινά μαθαίνει πολλά από τους συμπαίκτες του.

«Αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμη όμως προσπαθήσαμε μέσα από αυτόν τον αγώνα να βρούμε τη χημεία μας και να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμη για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία που αποκομίζω για τη συνέχεια», είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες. Κάθε μέρα μαθαίνω από αυτούς».

Όσο για την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, σχολίασε; «Έχω ξεπεράσει την ίωση και είμαι απολύτως καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: