Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ζησόπουλος: «Στο τέλος να βγούμε νικητές»

Για τη αυτοσυγκέντρωση με σκοπό την αναγκαία νίκη απέναντι στη Ξάνθη, αύριο στην Τρίπολη, έκανε λόγο ο Γιώργος Ζησόπουλος στη Νova.

Ζησόπουλος: «Στο τέλος να βγούμε νικητές»
Με την Ξάνθη να ταξιδεύει στη Τρίπολη έχοντας δυο συνεχόμενες ήττες στην πλάτη, ο Γιώργος Ζησόπουλος, επισημαίνει τη σημασία και τον κίνδυνο του αγώνα της Δευτέρας. Ο Αστέρας προέρχεται από ισοπαλία με τον Πανθρακικό (1-1) και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τον αγώνα με την Ξάνθη:

«Για εμάς είναι ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη. Η Ξάνθη μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες αλλά ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι είχε δύο δοκάρια, είχε χαμένο πέναλτι. Έχουμε δει ότι με την έλευση του νέου προπονητή δημιουργεί πολλές ευκαιρίες παρότι δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και στο τέλος να βγούμε νικητές», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ζησόπουλος και συνέχισε:

«Αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι ο Αστέρας μπορεί να τα κερδίσει εάν έχει την απόδοση που πρέπει. Μέσα στο γήπεδο μας έχουμε δείξει ότι και τα αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε νομίζω ότι καταρχήν εξαρτάται από εμάς. Η Ξάνθη διαθέτει καλή μεσοεπιθετική γραμμή, μπορεί να βγάλει εύκολα φάσεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Από εκεί και πέρα να βάλουμε και εμείς ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τους παίκτες της Ξάνθης:

«Η Ξάνθη διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι η επιθετική της γραμμή είναι πολύ δυνατή ιδιαίτερα με τους Σολάρι και Μάνταλο οι οποίοι σκοράρουν αρκετά. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του:

«Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής για να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: