Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτα επεισόδια στη Γαλλία!! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με βίαια επεισόδια στις εξέδρες στιγματίστηκε ο αγώνας Νις-Σαιντ Ετιέν για την 14η αγωνιστική της Ligue 1! Τα έκτροπα συνέβησαν μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί η εξέδρα των Στεφανουά (Σαιντ Ετιέν). Οπαδοί των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στις εξέδρες του Allianz Riviera, συνεπλάκησαν με τους φίλους της Νις σε παρακείμενη εξέδρα από αυτή που είχαν τοποθετηθεί, την οποία χώριζε πλέξι γκλας.
Παραλίγο να "γκρεμιστούν" από το διάζωμα
Μετά από κάποια λεπτά επενέβησαν οι δυνάμεις καταστολής, οι οποίοι άρχισαν να βαράνε στον ψαχνό και ψέκαζαν με σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί κυνήγησαν τους ταραξίες μέχρι την άκρη της κερκίδας με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός, ενώ ένας οπαδός κινδύνεψε να πέσει από το δεύτερο διάζωμα. Ωστόσο, τον συγκράτησαν οι ομοϊδεάτες του. Από καθαρή τύχη δηλαδή δεν θρηνήσαμε θύματα, ενώ σύμφωνα με πηγές υπήρξαν 8 τραυματίες.
Και στη Γαλλία, όπως στην Ελλάδα. Αναζητούν λύσεις για τη βία...
Ο πρόεδρος της Σαιντ Ετιέν, Ρόλαντ Ρομεγιέ δήλωσε για το περιστατικό: «Λυπάμαι για ό,τι συνέβη σήμερα το απόγευμα. Είμαι απογοητευμένος για τους οπαδούς μας, οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα και δεν μπόρεσαν να δούνε το ματς. Αυτό εξακολουθεί να δείχνει την κακή εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Πρέπει να βρούμε λύσεις κατά της βίας. Έχω σοκαριστεί. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν όπως πρέπει».
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Νις, Πιέρ Ριβέρ, δήλωσε: «Είμαι θυμωμένος, δεν δέχομαι αυτό που συνέβη σήμερα το απόγευμα. Δεν καταλαβαίνω πως οι οπαδοί μπαίνουν σε ένα γήπεδο και σπάνε τα πάντα. Πρέπει να βρούμε λύσεις».
Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ από τα έκτροπα:






Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: