Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Που είναι οι υπουργοί;»

velopoylos-thumb-large
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της οικονομικής επιτροπής και πρώην βουλευτής, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως συντάσσεται στο πλευρό του Ηρακλή με κάθε τίμημα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος:
“Είναι αυτονόητο πως συντασσόμαστε στο πλευρό του Ηρακλή. Θα κάνω προσωπικά ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή ακόμα κι αν εκτεθώ. Είναι αντεθνικό να έχει τέτοια αντιμετώπιση ένας ιστορικό σύλλογος, όπως ο Ηρακλής. Επιπλέον που είναι οι βουλευτές της Βόρεια Ελλάδας; Σκύβουν το κεφάλι οι Βορειοελλαδίτες υπουργοί στην Αθήνα. Παρακαλούν να πάρουν ένα υφυπουργείο και ευγνωμονούν αν τα καταφέρουν. Δεν έχει εκπροσώπηση η Βόρεια Ελλάδα. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ο Ηρακλής στα δικαστήριο απλά επειδή φοβούνται οι βουλευτές να αναλάβουν και πετάνε το μπαλάκι αλλού.
Όσον αφορά τον κύριο Στουρνάρα μας έβαλε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία. Ο άνθρωπος αυτός αποφασίζει για την τύχη του Ηρακλή. Θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή! Αυτοί που μας κατέστρεψαν τώρα αποφασίζουν για την Ελλάδα. Ας βγάλει μια απόφαση για τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Η αντιμετώπιση προς τη Βόρεια Ελλάδα είναι σαν να είμαστε ένα χωριό. Δεν πάει άλλο!
Θα πάω ακόμα και στα δικαστήρια για να μην πάθει κάτι ο Ηρακλής. Δε το κάνω για πολιτικούς λόγους. Θα προσπαθήσουμε πολύ και θεωρώ και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: