Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γουέμπερ: «Μη με ξεχάσετε»

Ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο τελευταίο του γκραν πρι στο πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσιάστηκε o Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος ζήτησε να μην τον ξεχάσουν τώρα που εγκαταλείπει τα γκριντ.

Γουέμπερ: «Μη με ξεχάσετε»
Το είπε και το έκανε ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος κατάφερε να ελέγξει τα συναισθήματά του, αφού δεν φάνηκε να είναι συγκινημένος μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου του γκραν πρι στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Αυστραλός, ο οποίος αποχαιρέτησε τα γκριντ από τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Βραζιλίας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν για να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ ζήτησε να μην τον ξεχάσουν στο επόμενο βήμα της καριέρας του, στο οποίο θα τρέχει για λογαριασμό της Porsche.

«Πολύ καλό τέλος για την καριέρα μου. Έδωσα μάχες με τους Νίκο και Φερνάντο με τους οποίους έχω τρέξει ενάντια πολλές φορές στο παρελθόν. Η ομάδα μου είπε να απολάυσω τους δύο τελευταίους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην Αυστραλία που με βοήθησαν ώστε να βρίσκομαι τώρα εδώ, αλλά και όλους όσοι με βοήθησαν. Απολαύστε την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1, εγώ θα είμαι με την Porsche μη με ξεχάσετε».

O Αυστραλός πιλότος μετά από το τέλος του αγώνα έβγαλε το κράνος του.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: