Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αλόνσο: «Η βροχή δεν ήρθε ποτέ»

Ο Φερνάντο Αλόνσο λυπήθηκε που δεν έβρεξε για να έχει ακόμη καλύτερη θέση στο Ιντερλάγκος, ενώ εξήρε τον Φελίπε Μάσα που έτρεξε για τελευταία φορά με τη Ferrari.

Αλόνσο: «Η βροχή δεν ήρθε ποτέ»
Περίμενε τη βροχή, αλλά η βροχή δεν ήρθε ποτέ… Ο Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε τρίτος, αλλά θεωρεί πως με βρεγμένη πίστα θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο με τη Ferrari στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για όλους μας. Η βροχή ερχόταν για λίγο κι έφευγε συνεχώς. Τελικά δεν έβρεξε κανονικά ποτέ, δυστυχώς για μας. Θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί αν έβρεχε. Πάντως κρατάμε το γεγονός ότι είμαστε στο πόντιουμ και τελειώνουμε με καλό τρόπο τη σεζόν. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο την επόμενη περίοδο», τόνισε ο Ισπανός πιλότος.

Παράλληλα, βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Φελίπε Μάσα για τη συνεργασίας, μιας και ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από τη Ferrari και θα τρέχει πλέον με τη Williams. «Είναι κρίμα που δέχτηκε ποινή διέλευσης γιατί θα μπορούσε να είναι στο πόντιουμ. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που συνεργαστήκαμε ήταν ένας πολύ καλός συμπαίκτης με εξαιρετικές δυνατότητες και είχαμε φιλική σχέση κι εκτός αγώνων. Από την επόμενη περίοδο θα τον βλέπουμε με άλλη ομάδα», τόνισε ο Αλόνσο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: